Affiliate Marketing Lasserk

Affiliate marketing är en prestationsbaserad affärsmodell som går ut på att en part (en affiliate) marknadsför ett annat företags produkter och/eller tjänster och kompenseras för mätbara resultat. Det kan exempelvis handla om antalet sålda varor eller antalet nedladdningar en affiliate lyckas generera. Affärsmodellen har blir allt mer populär och många affiliateverksamheter har vuxit fram. Varför ska man då välja Lasserk? 

Lasserk logo

Paid Media

Nu ut till vem du vill, var du vill. Genom att använda kraftfulla annonseringstjänster som Google Ads, Facebookannonsering och andra liknade annonsnätverk kan Lasserk skräddarsy ett upplägg för ert företag och nå ut till er önskade målgrupp med rätt annonsformat. 

Owned Media

Få tillgång till exklusiv trafik genom Lasserks egenutvecklade tillgångar. Lasserk äger och utvecklar webbplatser och andra kanaler med trafik som lämpar sig för bland annat e-handel och spelrelaterade varumärken.

Långsiktighet

Långsiktighet är ett viktigt ledord när Lasserk utvecklar kundrelationer. Därför kan ni vara säkra på att Lasserk kommer vara en lojal affärspart som ständigt försöker stärka affärsrelationen genom innovativa och moderna lösningar som är värdeskapande för båda parter.