Lasserk Sköld

Online Marketing

Online Marketing

Effektiv, flexibel och skalbar marknadsföring online. Med ett datadrivet tillvägagångssätt genererar vi högkvalitativa leads och kunder åt våra samarbetspartners inom en rad olika sektorer. För att nå just er målgrupp kombinerar vi trafik från några av världens största annonsplattformar med våra egenutvecklade kanaler. 

Performance Marketing

Prestation framför allt. Vårt resultatbaserade arbetssätt garanterar er en hängiven samarbetspartner som delar era intressen och har samma incitament att arbeta för att varje enskild kampanj ska bli så lyckosam som möjligt. Ge oss kvantitativa mål, bestäm kampanjernas omfång och betala bara för faktiska resultat. 

Multikanalstrategi

Multikanalstrategi där storskalighet kombineras med exklusivitet. Det möjliggör att ni kan nå ut till hundratals miljoner användare genom kraftfulla annonsplattformar och även få tillgång till vår exklusiva trafik inom bland annat e-handel, finans, försäkring, sport och mjukvara. Var med och skräddarsy den optimala lösningen för just er kampanj.

Datadrivet arbetssätt

Effektiv och fokuserad kundanskaffning. Den stora mängd data som utvinns ur kampanjerna behandlas och analyseras med hjälp av olika system för att förstå beteendemönster och snabbt identifiera kanaler och källor som genererar högkvalitativa kunder och användare. Som följd kan vi optimera kampanjerna för att hålla trafiken relevant.

Konsulttjänster

Mediaköp och strategi. Genom vår långa erfarenhet inom online marketing har vi skaffat oss värdefull kunskap om olika annonsplattformar och marknadsföringsstrategier. Med vår kunskap hjälper vi våra kunder att utveckla sina strategier och effektivisera sina mediaköp. 

Kurbits
Kurbits