Om oss

Ett svenskt
företag ute i cyberspace

Vi är ett svenskt företag som arbetar med att skapa digitalt innehåll för hela världen.

Vår historia

Lasserk är en digital contentbyrå som grundades 2017. Verksamheten startades för att stilla en inre önskan att skapa mervärde för andra genom kvalitativt content.

Vi bestämde oss att döpa byrån till Lasserk, vilket är ett gammalt gårdsnamn från Dalarna, för att stolt kunna publicera våra verk i eget namn.

Den första tiden producerade vi främst instruktionsklipp och guider på svenska, men nu skapar vi content för människor över hela världen.

Lasserk emblem

Vår vision

Vår vision har alltid varit densamma sen starten:

Att producera content som bidrar till att användarupplevelsen på internet och sociala medier blir lite lärorikare och roligare.

Vårt kreditbetyg

Här ser du det kreditbetyg Bisnode bedömer oss, Lasserk AB, 559124-6011, vara värda per dagens datum. 

Kreditbetyget ger en sammanvägd bedömning av hur vår kreditvärdighet ser ut på medellång sikt.

Vi visar det här så att du som potentiell partner eller leverantör får en dagsfärsk uppfattning om vår finansiella ställning.  

CO2-neutrala webbplatser

Självklart vill vi att våra tjänster ska göra ett stort intryck hos våra användare vi är samtidigt måna om att vårt klimatavtryck ska vara så litet som möjligt. 

Därför har vi valt att kompensera för de CO2-utsläpp som uppstår vid drift och användning av våra hemsidor.

Din personliga integritet

På Lasserk värdesätter vi din personliga integritet högt. Vi ser det som en självklarhet att du ska känna dig trygg när du besöker våra webbplatser. Mer om detta här: